waterbehandeling

Waterbehandeling

Heb je last van hard water of veel kalkaanslag? Je kunt bij Michiel Vercamer terecht voor de installatie of vervanging van een waterverzachter. Een degelijke waterbehandeling is immers belangrijk om het leidingwater dat uit de kraan stroomt te zuiveren van schadelijke stoffen en het teveel aan kalk.

Denk maar aan je wasmachine, de douchekranen, de koffiezet en de boiler, één voor één toestellen die vatbaar zijn voor kalkaanslag door teveel kalk in het water. Kalk zorgt voor doffe vlekken op kranen, verstopte leidingen en verstopping van huishoudtoestellen maar het kan ook zorgen voor een geïrriteerde en droge huid. En dat zijn allemaal redenen om kalkaanslag te voorkomen. Want na verloop van tijd kan kalkaanslag er zelfs voor zorgen dat je toestellen minder gaan renderen en dat ze zelfs sneller stuk gaan. Niet alleen de huishoudtoestellen maar zelfs je boiler is vatbaar voor kalkaanslag met een verlaagd rendement als gevolg.

Door een efficiënte waterbehandeling, zoals een waterverzachter, krijgt kalkaanslag veel minder kans. De hoeveelheid kalkdeeltjes in het water wordt er mee verlaagt waardoor je geniet van zacht en helder water. Het water dat uit de kraan stroomt ziet er vervolgens zuiver en fris uit en zorgt ervoor dat je toestellen een langere levensduur krijgen. Maar ook jij hebt er baat bij want zachter water is niet enkel beter voor je huishoudtoestellen maar ook voor je huid en haar.

Voordelen waterbehandeling

Het spreekt voor zich dat een waterbehandeling alleen maar voordelen heeft.

  • Kalkvrije douche en badkamerkranen
  • Kalkvrije huishoudtoestellen
  • Kraakhelder water
  • Minder schoonmaken
  • Minder risico op geïrriteerde huid
  • Verlenging levensduur toestellen en boiler
  • Besparing energiekosten

 

Een waterverzachter kan snel en makkelijk geplaatst worden. Michiel Vercamer doet plaatsingen van waterverzachters in gans Oost- en West- Vlaanderen. Neem contact op voor meer info!

Geplaatst in waterbehandeling en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .